HTML

Pályi Nikolett

művészeti akciók folytatása // artistic actions continuing szakdolgozat: http://jenesaisquoi.blog.hu/ appropiation art: http://arthistory.about.com/od/glossary_a/a/a_appropriation.htm http://en.wikipedia.org/wiki/Appropriation_%28art%29 http://artportal.hu/lexikon/fogalmi_szocikkek/appropriation_art process art: http://hu.wikipedia.org/wiki/Process_art http://artportal.hu/lexikon/fogalmi_szocikkek/process_art

Mohamed Gamal Sophia: Ruhahackelés (2007) // M.G. Sophia: Dresshacking

2011.07.06. 14:39 pa_nik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mohamed Gamal Sophia akciója az volt, hogy ruhaüzletek öltözőiben az egyes felpróbálandó ruhákra különböző gombokat varrt, és aztán visszarakta a fogasra, a többi egyforma ruha közé. Csakhogy, amin a gomb volt, az már más ruha lett..


In the dressing rooms of fashion stores Sophia Mohamed Gamal sew different buttons on the dresses she tried on.
Then, she put them back to the hangers between the other clothes alike. Nevertheless, the dress having the new button became a different dress..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tobecontinued.blog.hu/api/trackback/id/tr183062775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása